40. Szilágyi Judit Erika a. Bazsalygós (Fél)nótás

Becenév: Judó, A Három Nevű Lány

 

Hol is kezdjem a mi Juditunk jellemzését!? Az Asztaltársaságunk tagja 2007 októbere óta. Egyik nagy mottója az hogy, Ő nem beszél sokat, csak az átlagnál több mondanivalója van. 
Első hosszabb találkozásunknál ezt egyből szembesítette is velem. No de nem csak ez tűnt fel Juditon hanem az is hogy szegényke sántikál és lába be is van kötve, és itt jön képbe az alias neve ugyanis a Hősünkről hamar kiderült hogy nem éppen kerüli el a balszerencse. Mint kiderült ennél az esetnél egy buli közbe kiment levegőzni és sétálgatott és pont elé ugrott egy gödör amibe sikeresen bele lépett. Későbbi történte során pedig a jól megszokott Apostolnál pont neki nem szóltak h van egy kisebb szintkülönbség az udvaron és ott esett le, az eset után napokig be volt kötve a keze. Persze még megemlíthetném, azt hogy legalja feszten koponyája épségével játszadozott, de nem teszem. Szóval ilyen véletlen balestek történnek Hősünkkel amiről persze nem tehet.
Fontos tudni Judóról, hogy egyik kedvenc közlekedési eszköze a kirikpír.:) Beszédkészségével mindig rá tud venni arra, hogy töltsünk vele egy kis időt a kedvenc helyén az Apostol Borozóban. Erre akkor is rávesz még ha semmi kedved sincs hozzá, addig-addig mondja míg megjön hozzá a kedve az embernek és ha már rávett akkor ott jókat múlatunk és énekelgetünk vele az élen. Nem is lenne igazi nélküle egy Apostolos iszogatás. Így telik Juditunk nem mindennapi élete és mi így szeretjük…

                      
 

by: Déneske