32. Papp Krisztián a. Szálkás

De tényleg ki is az a Papp Krisztián aliasz Szálkás? Találkozott már vele valaha valaki, meg egyáltalán miért kell írnom valakiről, akinek még a nevét sem hallotta valaki?
Ha Te a közé a két ember (ezúton csókoltatom Krisztián szüleit) közé tartozol, akiknek a fenti név mond valamit, akkor most nem érted, hogy miről is van szó. :-)
Minden más esetben azt mondanám, hogy a bárpult piros sarokában Papp „Cseeeeeeempéééééééész” Krisztián.
Bárpultot mondtam volna?!
Jah igen Csempi azon kihalóban lévő fajok közé tartozik, aki nem csak inni jár a kocsmába, hanem dolgozni is… Minden egyes ember álma, hogy a munkája legyen a hobbija… Ez Csempinek sikerült.
Istenem, ha nekem megadatott volna, hogy a kocsmába ne csak vigyem a pénzt, hanem hozzam is onnan, hol tartanék most annyi látogatás után…
Nah de vissza ahhoz akinek ez sikerült:
Már amikor megismertem akkor is erre a szakmára gyúrt, mivel úgy maradt meg bennem elsősként, mint állandó fuhrwerk a szakestélyeken.
Csempi Gálvölgyi János szállóigévé vált mondatát is magáénak tudhatja, mivel tényleg szereti a focit.
Csak ugye a kemény munkát nem mindig sikerült pihenésben és lássuk be józanodásban összeegyeztetni a sporttevékenységgel, ezért fordulhatott elő, hogy egy meccsen az össze vissza szaladgáló kapufákat nem tudta kikerülni, és hatalmas ütközés után összeesett a kapuban. :-)
Hogy a folytatásban se rugaszkodjunk el teljesen a szállóigéktől lássunk egy közmondást, amely azért részben stimmel a mi jó Csempészünkkel kapcsolatban, hiszen ha nem is ajtóstól a házba, de inverzeként ajtón át a házból távozott, amelyet elfelejtett kinyitni a cselekedet előtt és csak a hatalmas csörömpölés után nyugtázta, hogy az az átlátszó valami másfél centi üvegbetét volt a kék keretek között.
Ha személyes tapasztalataimat kellene röviden összefoglalni akkor a következőket tudnám elmondani: Jól tud főzni, figyelmes, és láncdohányos.
Mások szokták mondani Csempire, hogy alapjáraton van egy kis „hó-rukkja.” (Ezt mindenki értse úgy, ahogy akarja)
A sok munka és aktív sport mellett ez a mindenre kész aranyember nem rest és a nagy Mícs Bjúkenen babérjaira tör nyaranként a Hajdúszoboszlói strandon, ahol a hátán lévő hatalmas „lájfgárd” felirattal csábítja a mit sem sejtő csajokat.
A nyári munkáról szóló sztorik csak akkor kezdenek kellemetlenné válni, amikor már az ötödik nyárról tud úgy mesélni, hogy a fősuli vége után kimentem dolgozni a strandra és…
Hát igen Csempész nem kis cél érdekében küzd. Az eddig verhetetlennek látszó Doktor Úr rekordjára fáj a foga, amire minden esélye meg van így a második státusz és az ötödik év derekán.
A részletekről és mellékhatásokról érdeklődjön Csempészénél!

 

(Andika)