12. Erdős Ildikó a. Tibor

a CSAK Ildije

 

A CSAK-tagok többségével ellentétben halkszavú, nyugodt, megfontolt, vagy inkább megfontoltan kiszámíthatatlan, és még a sörért sem áll sorba (gyk: nem azért, mert mindig előre engedjük, hanem azért, mert nem issza.). Másképp látja a világot.

Már csak legendák keringenek arról, amikor a CSAK Ildije kihívásnak tekintette 2, azaz két pohár boroskóla elfogyasztását, a „Csak tudni szeretném, mi van a szédülés után” jelmondattal kísérve. Azt hiszem, a mai napig nem tudja erre a kérdésre a választ, amit – rajta kívül - asztaltársaságunk igen kevés tagja mondhat el magáról – ha egyáltalán valaki.

Megbízható, mindig jelen van, ha szükség van rá, mégis a maga útját járja. Van, hogy eltűnik, sokáig nem látjuk. Máskor meg felbukkan ugyanolyan váratlanul, mint ahogy eltűnt. Mindig megkérdezi, ki hogy van, kivel mi történik éppen. Az érdeklődése őszinte, szívből jövő. 

Különös ismertetőjele az, hogy van a világ, meg van ő és a kettőnek néha semmi köze egymáshoz. Ha találkozol egy lánnyal, aki teljesen elvarázsolva, félig mosolyogva épp arra készül, hogy nekimegy a következő villanyoszlopnak, az ő, a CSAK Ildije.

 

(Besu)