5. Szász Gergely a. Sajtkukac

Gergelyt bemutatni nem egyszerű. Na nem azért mert olyan nehéz kiismerni, vagy mert annyira zárkózott lenne, sokkal inkább azért, mert egy hozzám hasonló halandónak nagyon nehéz szavakba foglalni, hogy egy 190 centiméternyi emberbe hogy a viharba szorulhat ekkora képesség az amúgy magas szintű hülyeséget tetézni egy mulattatóan fárasztó humorral ötvözve. 

Az körülbelül annyit jelent, hogy egy összejövetel alkalmával Gergely biztosan elő fog hozakodni olyan mondatokkal illetve gondolatmenettel, hogy még én is, aki már jó néhány éve ismerem, azon gondolkodom, hogy azért nem semmi a faszi. Most kellene felidéznem egy olyan sztorit, történetet, ami a fent írtakat alátámasztja, de mivel olyan sok volt egy sem jut eszembe, csak valami hasonló. Egy beszélgetésre asszociálok, amikor egy „értelmes” beszélgetés keretén belül volt szó egy elpusztult bálna partra-vetődéséről volt szó. Mivel nem tudtak mit kezdeni a helybeliek a tetemmel, felrobbantották, a bálna alkatrészei pedig beterítették a környéket, ez volt az alap sztori: innen kezdődött a mentális hanyatlás. Szó esett a bálna mezőgazdasági termesztéséről, annak permetezéséről, illetve a végeredményről, a bálnaszörpről. Azt hiszem ez hűen mutatja, hogy milyen is Gergelyünk. Ilyen ilyennek szeretjük. 
Amúgy szorgalmas, jó munkabírású, programozás és weboldal-fejlesztés tekintetében átlag feletti képességekkel rendelkezik, már ha engem veszünk átlagosnak :) 

Szereti a jó bulikat, a baráti összejöveteleket, csak azt nem szereti, ha este 10 körül fontos CSAK-os dolgokról kell félrészegen beszélgetnünk, annyira, hogy képes magára forró chilit borítani magát természetesen annyira összeégetve, hogy az ügyeleten kössön ki. Vagy csak egyszerűen mazochista. Ezt csak ő tudja…

 

(Tocsó)