Cikkek

Leopold-park kertészkedés

A dunaújvárosi asztaltársaságok közötti együttműködés gyümölcseként április 18-án ásót gereblyét és ütvefúrót fogtunk, hogy szeretett Leopoldunk parkját ráncbaszedjük. Mindhárom asztaltársaságtól a GéMSZ, a Sztálinvárosi Leopárdok és a CSAK berkeiből is érkeztek Burschok és ifjú jelöltek is, hogy közös erővel vessünk véget a káosznak.

Rövid eligazítás után mindenki eszközt ragadott és nekiláttunk a munkának. Ki gazolt, ki kapált, olyanok is voltak akik elmentek fáért a Baracsi úti arborétumba, és bizony volt aki (együttérezve a többiekkel) eszköz híján láblógatva iszogatott.

A tereprendezés részeként friss virágokat ültettünk és kiszedegettük az elszáradt tujákat amik helyébe fiatal csemeték kerültek. Az alább látható képen például a jelöltek JÓL kitombolhatták a felgyülemlett feszültségeiket és egyéb perverz hajlamaikat.

A parkrendezés legfőbb célja pedig a parkban található elhalt tuskó valamilyen módon való kiszedése. Az asztaltársaságok erősebb kivitelű jelöltjei és tagjai egy emberként ütvefúrták és gyújtották fel a tuskót, de sajnos az kifogott a Burschokon.

Ki résztvett ezen a könnyed napsütéses délutánon, munkában megfáradtan de jókedvvel nyugodhatott le. Köszönjük szépen a részvételt mindenkinek!

Az eseményről a többi kép itt található, és egy videó is készült ami alább megtekinthető!

 
Megoszt