CSAK Parázs-varázs

Ma egy vendégtollnokot köszönthetünk kemencénk közelében, így írt e:

 

Parázs-varázs az én szemszögemből…

A Csalódott Kenyér Asztaltársaság ismét részt vett a dunaújvárosi Parázs-varázson, családias hangulatban, jókedvűen. Bodzás fröccsöt és hambit nyelünk; kolbász mögött éh kandid eszünk. Történt mind ez így.

Engem is meginvitáltak – emlékszik vissza egy poros hasú értelem nélküli, és én szívesen vettem részt velük ezen az eseményen. A Vata bál fáradalmait kipihenve, délben indultunk a rendezvényre, de még nem a teljes csapat. Sorban állás, zápor, padfoglalás, védőital előkészítés. A mázlisabb fele a társaságnak az esőzés után érkezett meg – A CSAK-os FIRMÁK lovas hintón, szikrázó napsütésben. Így kiegészülve a többiekkel, kezdetét is vette a kipakolás, iszogatás, majd a nyers állatok faszénen történő pirítása. Regisztráltunk a kötélhúzásra is, (CSAKCsajok) amin kiválóan helyt álltunk, ellenben jól néztünk ki.Eközben a torkok elkezdtek kiszáradni, így ennek orvoslására bevásároltunk még „egy-két” üveg szőlőlevet. S Prosti meggyleve pedig igazi ínyencség volt mindenki számára. Ezek után elkészültek a husik is. Zaba. Már tűkön ültünk a lányokkal, hogy evés után felülhessünk a körhintára és mehessünk dodzsemezni – tényleg még ilyen is volt. 

Csodák csodájára senki se lett rosszul, úgyhogy folytattuk az iszogatást, és az elmélyült társalgást. Nyert a Bayern. Mikor már kezdett lehűlni a levegő szedtük a kis sátorfánkat és visszaindultunk a 33-as kollégiumba. A Club 606-ban még senkinek sem volt ínyére, hogy befejezzük a társasjátékot, és a humorosodást. Így kicsit később utunk a Kaptár nevezetű vendéglátó ipari egységbe vezetett. Itt folytattuk a dorbézolást, banzájt, eszem-iszomot, ivászatot, mulatozást, tivornyázást, vigadozás, dorbézolást, találkát, ünnepélyt. látástól vakulásig. Én személy szerint vakon mentem haza:D - intuitíve. De ismét egy kiváló kis hétvégét tudhatunk magunk mögött.

 

 

Vivát CSAK!:)

Takács Diána a. Kicsiii Ppt, a mosolygós partyPOCOK

Jó szerencsét!

Vivát Bölcsész!

MMXIII. V. XXX

 

Képek az eseményről itt!

 

 

 

 

 

Megoszt